בירור מצב הרחם לצורך החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

23/10/2021 | 19:33 | מאת: מטופלת פוריות

בס"ד שלום לכם, יש לנו עוברים מוקפאים . בשל החזרות קודמות שלא צלחו לצערי, נשלחתי לבירור מצב הרחם. בבדיקת היסטרוסקופיה הרופא ראה שהכל תקין. יש מיומות אבל הן לא בחלל הרחם ולא מפריעות להשתרשות. השאלה היא האם כדאי לעשות בדיקות נוספות כדי לדעת מה מצב הרחם ? או שהסטרוסקופיה מספיקה ? תודה רבה ושבוע טוב

זה כמובן תלוי במיקום השרירנים וגודלם. יש מקום לשקול ביצוע אולטראסאונד תלת מימד.

23/10/2021 | 20:31 | מאת: מטופלת פוריות

לא הבנתי למה לעשות גם תלת מימד ? האם בהיסטרוסקופיה לא רואים הכל ?

בהיסטרוסקופיה ניתן לראות רק את חלל הרחם, ואינה מדגימה את כל המבנה של הרחם.

מנהל פורום טיפולי פוריות