פרופיל הורמונלי ואיקס שביר

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

11/05/2021 | 16:59 | מאת: יעל

שלום רב, אני בת 31, וסת סדירה (נעה בין 27-31 ימים). ברקע הפלה בכדורים לאור היריון ספונטני לפני שנה. FSH 9 אסטרדיול 268 LH 4.70 פרולקטין 223 פרוגסטרון 2> אציין כי הבדיקה נעשתה ביום הרביעי למחזור בגלל סופ"ש. רציתי לדעת האם הנתונים מצביעים על רזרבה שחלתית מוגבלת והאם הדבר עלול להצביע על נשאות לתסומנת איקס שביר. ממתינה לתוצאה של סקר גנטי ובדיקת AMH. תודה רבה!

22/05/2021 | 17:42 | מאת: פרופ' משיח שלמה

הבדיקה אינה מספיקה להערכה. צריך גם לבצע AMH וAFC-ספירת הזקיקים שבהקף השחלה.

מנהל פורום טיפולי פוריות