בת 38, amh0.35, דואגת

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

10/05/2021 | 11:39 | מאת: קרן

שלום, בת 38, ערכתי בדיקת amh, תוצאות 0.35. מה הסיכויים שלי להרות מטיפולי ivf מזרע תורם? האם אפשר לבקש מהקופה אישור לivf ישירות ללא הזרעות לאור המצב? ילדתי לפני 5 חודשים מהזרעה. עברתי 2 היסטרוסקופיות עקב חומר רב של שארית שליה. בהיסטרוסקופיה האחרונה הפרידו הדבקויות קלות ואמרו שתקין. אני לא מניקה. עדיין אין מחזור. החודש הכתמות דם קטנות בניגוב. אבל לא מחזור. מה הסיכויים שלי להרות? האם זה קשור לרירית הרחם שנפגמה והאם יש משהו לעשות? או שאין מחזור בגלל ה amh? תודה. כמובן לא בהריון.

22/05/2021 | 17:45 | מאת: פרופ' משיח שלמה

עליך לפנות בהקדם האפשרי למומחה פוריות לשם אבחנה מדויקת מדוע אינך מקבלת וסת וגם באשר לטיפול

מנהל פורום טיפולי פוריות