אין זקיקים מה זה אומר

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

06/05/2021 | 17:04 | מאת: נאדיה

בת 37 הריון ראשון ב2003 ספונטני, לידה טבעית. הריון שני 2018, ivf עקב אנדומטריוזיס ותת גירוי לשחלות. 2018 הריון ספונטני ונפל בש׳ 9 2020 הריון ספונטני שק הריון ללא עובר אמורה לעשות ivf בימים הקרובים, אני עם פרוטוקול ארוך דיקפ׳ מיון 21 למחזור והיום הוא היום השמיני למינוגון 6 אמפולות ביום עם חצי דיקפ׳ באולטראסאונד היום לא מצאו זקיקים עם רירית רחם עבה. ‏E2: 132.1 ‏Progesterone: 0.23 ‏Lh: 1.6 הרופא המליץ להמשיך במנוגון ולחזור שוב ביום ראשון. שאלתי, ייתכן 8 ימים ואין זקיקים???? האם יש סיכוי והם יוםיעו ויגדלו???? אני בייאוש מוחלט וקשה לעקל את זה. נא חוות דעת

10/05/2021 | 17:49 | מאת: פרופ' משיח שלמה

הסיכוי קטן מאד. מאידך, אני נוהג במקרים אלו לעבור לNMC כלומר, מחזור טבעי בתמיכה.

מנהל פורום טיפולי פוריות