אשמח למענה לשאלה........

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

03/05/2021 | 19:41 | מאת: נופר

שלום פרופ' משיח שאלתי פה לא מזמן ולא ככ הצלחתי להבין את תשובתך ואני אשמח אם אפשר לשאול שוב בבקשה.. אני בת 29 שבוע 21 . ההריון התחיל אצלי בהקאות קשות עד שבוע 17 ובלי קשר אני סובלת מהפרעת אכילה- בולימיה .. ומאז שהפסיק ההקאות בשבוע 17 המשכתי להקיא הקאות יזומות (כבר חודש שלם לצערי שאני מקיאה בכוונה) ורציתי לדעת האם חלילה יכול להיגרם נזק לעובר? אני עושה בדיקות דם כל חודש, אני לא מיובשת וכן מצליחה לשתות ולאכול ואני במשקל תקין.. אך רציתי לדעת האם הקאות יכולות לגרום למשהו חריג , או שבעצם אם עובר תקין מלכתחילה מבחינה כרומזוומלית אין משהו בהריון שיכול לשנות את זה, כמו ההקאות היזומות? תודה רבה

10/05/2021 | 15:47 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אין ספק שההקאות עלולות להזיק. בפרט בגלל הפרעה במשק המים חלבונים ואלקטרוליטים. עליך לפנות לעזרה

מנהל פורום טיפולי פוריות