רזרבה נמוכה וסיכוי להריון

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

22/04/2021 | 22:45 | מאת: מודאגת

שלום אני בת 37 עם 2 הריונות ספונטיניים ( האחרון בן 2)מנסה להיכנס חהריון מזה 9 חודשים .במיזור האחרון היה אולי איזה הריון כימי (איחור במחזור אבל בבדיקת דם בטא של 20)ביצעתי פרופיל שיצא לא תקין אסטרדיול 253fsh 13.1 יום 2 למחזור הamh 1.36 ובבדיקתafc נצפו 11 זקיקים אני מאז ממש מודאגת. יש בכלל סיכוי להריון טבעי במצבי? יש בכלל סיכוי להריון בטיפולים? האם צריך לעבור ישר לivf?

24/04/2021 | 18:09 | מאת: פרופ' משיח שלמה

לפי התוצאות ייתכן והרזרבה השחלתית לא כה גרועה. ממליץ על טיפול בהקדם, כולל IVF

מנהל פורום טיפולי פוריות