מנופאוזה והפריה חוץ גופית

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

14/04/2021 | 18:14 | מאת: שיר

שלום, אני בת 39 עם מנופאוזה מוקדמת ונוטלת קבוע פרוגילטון. יש לי ביציות מוקפאות. אני מעוניינת בתהליך הפריה חוץ גופית, תרומת זרע כמה זמן לוקח להכין את הגוף בכדי שיהיה מוכן להחזרה? האם יש לבצע מעקב טסט לפני ההליך (לבדוק שהטיפול התרופתי עובד והרירית בסדר וכל מה שצריך לדעת איך יודעים את מועד התזמון החזריר לרחם, אחרי איזה מדדים עוקבים באל וסת וטיפול תרופתי אין ביוץ ? (התאליך מתבצע ללא ביוץ? אשמח להסבר קצר כי אין לי כלל ידע בנושא

17/04/2021 | 09:25 | מאת: פרופ' משיח שלמה

ההכנה אצל אישה מנופאוזלית להחזרת עוברים היא על ידי טיפול הורמונלי חליפי: מתחילים באסטרוגן ועוקבים אחרי הרירית. אפשר להתחיל במחזור דמי כדי חבדוק את רחמך מגיב טוב לטיפול.

מנהל פורום טיפולי פוריות