דימום והיפרדות קרומים

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

13/04/2021 | 19:07 | מאת: אלה

שלום פרופ', הריון תאומים מונו- בי שבוע 11+3 החל היום דימום שדי מזכיר דימום מחזור. במוקד נצפו דפקים ותנועות עובר אך ציינו היפרדות קרומים 54×10 בדופן אחורית מעל צוואר הרחם, צוואר הרחם באורך תקין וסגור. נשלחתי הביתה עם המלצה לחזור למעקב בעוד שבוע אך בינתיים הדימום ממשיך. מה בעצם המשמעות של הממצא והאם להפסיק טיפול באספירין שאני מקבלת בגלל ההריון? תודה

16/04/2021 | 12:19 | מאת: אלה

האם יש צורך להגיע לביקורת אם שבוע לאחר הביקור הראשון במוקד יש לי שקיפות עורפית? הרי הם יגידו לי האם העוברים בסדר או שבכל זאת לנסוע שוב למוקד?

17/04/2021 | 09:19 | מאת: פרופ' משיח שלמה

היפרדות שליה ודימום מסכנת את ההריון. עם זאת, גודל הממצא נותן מקום לאוםטימיות.

מנהל פורום טיפולי פוריות