אחוזי הפריה מתוך שאיבה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

12/04/2021 | 20:38 | מאת: מיטל

שלום רב בני 30 נשאבו 27 ביציות ולמרבה ההפתעה היו רק 7 הפריות לאחר שהשאיבה הקודמת מתוך 17 היו 8 ו3 מתוכם יום 5. נולד לי ילד מתוק מיום 5 קפוא. הפעם הרופא המטפל בחר לא לגדל לבלסטוציסטים לאור הכמות הנמוכה. מה הם האחוזים בגילי להפרייה מלוך השאיבה? הפעם יוחזר טרי יום 3 האם הסיכויים גבוהים יותר?

17/04/2021 | 09:13 | מאת: פרופ' משיח שלמה

לפי התגובה יש לך תגובה כשל שחלות פוליציסטיות. לנוכח ההמלחה בפעם הקודמת, אני הייתי ממליץ על החזרה ביום חמש. בסיכויים בגילך ועם תגובתך- מצוינים-כ-30 אחוזי הצלחה אם מוחזר בלסטוציסט

מנהל פורום טיפולי פוריות