שאלה האם סימן להפלה?

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

12/04/2021 | 10:00 | מאת: איילת השחר

שלום רב, בת 42 טיפולי IFV לקראת ילד 3, אחרי שנתיים של טיפולים נקלטתי. בטא ראשונה 228 Prog 51.5, כעבור יומיים בטא שניה 570 Prog 73.1 - לאורך כל השבוע הכתמות בניגוב. כעבור 4 ימים ביצעתי בדיקת בטא שלישית (היה שבת באמצע)- בטא יצאה 1296 וה-Prog ירד ל- 63.8. מקבלת 2 אנדומיטרין ליום. יש לי 3 שאלות : 1. האם ההכפלה של הבטא תקינה? 2. האם תקין שיש הכתמות או שזה סימן לבאות? 3. האם ירידת ערך של הפרוגסטרון מצביעה על הפלה שמתקרבת?

17/04/2021 | 09:08 | מאת: פרופ' משיח שלמה

יש חשש משמעותי שההריון אינו מתפתח בצורה תקינה. עם זאת תמשיכי בתמיכה ובמעקב של בדיקות בטא.

מנהל פורום טיפולי פוריות