חיסון קורונה ופוריות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

23/02/2021 | 10:06 | מאת: אנה

שלום דוקטור. אני צריכה להתחיל טיפולי פוריות ממש בקרוב. ואני בהתלבטות אם להתחסן או לא. שמעתי שהחיסון פוגע בפוריות ואני ממש מפחדת כי אני רוצה ילדים. רציתי לשאול אותך מכיוון שאתה בין המומחים הגדולים בארץ לפוריות ובטוח בדקת את הנושא. ומצד שני יש המון סיפורים על אנשים שהסתבכו עם הקורונה מה אתה אומר לעשות להתחסן או לא? אשמח מאוד לתשובה פשוט אני בלחץ מכל הסיפור הזה..

23/02/2021 | 19:59 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אין כל עדות לכך שהחיסון פוגע בפוריות ואין לכך כל הגיון מדעי. לכי להתחסן וטובה שעה אחת קודם. הסיכון למחלת קורונה בהריון הוא עצום.

מנהל פורום טיפולי פוריות