בדיקת רזרבה שחלתית amh

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

22/02/2021 | 09:27 | מאת: אלין

פרופ שלום, אני מעוניינת לעשות בדיקת amh. לא יצא לי לעשות לפני שימור פוריות כי הייתי על גלולות. וכעת אני חודש וחצי לאחר שאיבה. האם ניתן לעשות חודש וחצי לאחר שאיבה או שצריך לחכות יותר זמן? והאם צריך לעשות את הבדיקה בווסת? כרגע אני בווסת השני לאחר שאיבה האחרונה

23/02/2021 | 20:11 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אם עדו לך כבר שאיבה אין צורך בבדיקה כי מספר ההיציות שנשאבו הוא האינדיקטור הטוב ביותר לרזרבה השחלתית.

23/02/2021 | 20:17 | מאת: אלין

תודה על המענה. אני בת 37 ונשאבו 19 ביציות ומתוכן הוקפאו 14. מה זה אומר לגבי הרזרבה?

מנהל פורום טיפולי פוריות