הריון מולארי/ הריון חוץ רחמי/ הריון מרובה עוברים

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

20/02/2021 | 23:17 | מאת: מ

שלום, האם 18 ימים מביוץ בטא 1800 יכול להעיד על הריון מולארי, הריון חוץ רחמי או בסבירות יותר גבוהה על הריון מרובה עוברים? ממש בלחץ מהאופציה של מולארי ומהאופציה של הריון חוץ רחמי. האם הבטא יכולה להתאים למשהו מזה? או שהערכים לא מתאימים? אני אחרי החזרה של 3 עוברים יום 3 והבטא משלשת את עצמה ויותר מזה כל יומיים. אין לי דימומים, אין כאבים ובמקביל אין תסמיני הריון למעט מעט תחושות של אי נוחות ברחם.

23/02/2021 | 20:19 | מאת: פרופ' משיח שלמה

הכי הגיוני שמדובר ברב עוברי. אין מקום לתהייה וצריך לחכות לא. ס.

מנהל פורום טיפולי פוריות