ערך בטא וסיכוי להריון רב עוברי

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

18/02/2021 | 23:49 | מאת: ענת

שלום פרופ משיח, אני אחרי שנה וחצי של טיפולי פוריות. היום (יום חמישי), 14 ימים אחרי החזרה של 3 עוברים יום 3. בטא: 830 פרוגסטרון: 90 אסטרדיול: 900 מה הסיכוי להריון רב עוברי ב-% בהינתן ערכי הבטא? האם במספרים הללו יש סיכוי לשלישיה? הוחזרו 2 עוברים טובים ועובר אחד לא מדהים. מתי אפשר יהיה לראות שק חלמון וקוטב עוברי? הרופא אמר לי לבוא אליו לאולטרסאונד ביום רביעי הבא. מה יהיה אפשר לראות?

19/02/2021 | 21:33 | מאת: פרופ' משיח שלמה

לא מסרת כמה ימים אחרי ההחזרה בצעת את הבדיקה. בכל מקרה חבל לעסוק בהשערות ויש לחכות לא. ס.

מנהל פורום טיפולי פוריות