החלפת פרוטוקול שאלות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

16/02/2021 | 14:08 | מאת: טלי

בתהליכי שימור פוריות התוצאות בהתאמה לסבבים : 13 והוקפאו 8. נשאבו 7 והוקפאו 5. היו 9 זקיקים יפים אך נשאבו 5 והוקפאו 4. בכל הסבבים קבלתי פרגובריס. בראשון 300. בשני פרוטוקול ארוך עם אסטרופם לפני ההתחלה ואז 300. בשלישי פ. קצר עם 450. אני לא ממשיכה באותו מקום לסבב רביעי. הייתי שמחה לקבל חוות דעת לגבי הפרוטוקולים האם היית ממליץ להחליף תרופה למונופור וכדומה? מינונים אחרים? מה הירידה בכמוץ אומרת? אשמח אם תוכל להאיר את עיני בטרם אמשיך... תודה רבה

19/02/2021 | 21:17 | מאת: פרופ' משיח שלמה

בכדי לתת לך עצה באשר לפרוטוקול האופטימלי יש להשקיע הרבה זמן בניתוח של כל הטיפולים הקודמים. זה תפקידו של הרופא המטפל

מנהל פורום טיפולי פוריות