בקשה נואשת ודי דחופה .. לדעתך ..

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

07/02/2021 | 21:02 | מאת: ירדן

ערב טוב , תודה והערכה ... אני נמצאת ממש בתסכול...... אני בריאה , אמנם בת 41 אך פרופיל הורמונלי טוב ורזרבה שחלתית טובה . בסך הכל לעולם לא היה לי בן זוג ולא ניסיתי להרות אף פעם..... (מסביבי בכל מקום הורים עם מליון ילדים -בכל חור ובכל פינה) ... אני מרגישה תסכול-למה להם מגיע ילדים ולי כרגע לא??אני בריאה כאמור , יפה חטובה וטובה . ביצעתי 2 הזרעות בלבד ע"ב טבעי - מזרע תורם ולא צלח .... . אני מאוד חרדה מהליך הIVF וחשבתי להתחיל לקחת הורמונים להזרעה ת.ריחמית נוספת - עם מתן הורמונים לגרוי שחלתי ל3 זקיקים בשלים . אני מחר אמורה להתחיל וממש לא יודעת מה להחליט . האם רלוונטי ויעלה את הסיכוי להפריה אם יהיו לי 3 זקיקים בשלים במקום זקיק 1? נתן לי הרופא מנופור 150 ... מתחננת לדעתך .... אני מיואשת , עצובה ולא יודעת מה לעשות .....

08/02/2021 | 12:09 | מאת: פרופ' משיח שלמה

דעתי די נחרצת. בגילך את צריכה למקסם את הסיכויים והדרך לעשות זאת היא על ידי IVF. אין מקום לחששות ועל הרופא המטפל להרגיעך.

מנהל פורום טיפולי פוריות