בדיקת era לאישה בת 44, אחרי 12 החזרות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

07/02/2021 | 16:51 | מאת: דניאלה

שלום רב, רציתי לשאול - האם לאישה בת 44, אחרי 12 שאיבות ו-12 החזרות של עוברים בדירוג 8a , שההחזרות לא הצליחו, כדאי לעשות בדיקת era (Endometrial Receptivity Analysis) כדי לברר את חלון ההחזרה המדוייק ? ואם כן - איפה כדאי/אפשר לעשות את הבדיקה בארץ? תודה מראש!

08/02/2021 | 12:11 | מאת: פרופ' משיח שלמה

הבדיקה מיותרת לחלוטין וחבל על ההוצאה הכספית בגיל 44 הכשלונות הם הגלל מבנה כרומוזומי לא תקין של רוב העוברים (אם לא כולם) ולכן אם להוציא כסף כדאי לבצע PGS.

מנהל פורום טיפולי פוריות