בדיקת זרע- תוצאות...

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

29/12/2020 | 12:09 | מאת: ליטל

שלום רב, בעלי ביצע בדיקת זרע לאחר שאנו מנסים להיכנס להריון במשך 7 חודשים. יש לנו 2 ילדים, 2 ההריונות ספונטניים. מה ניתן ללמוד מהבדיקה? Medium High ++ Viscosity Colour (7.0 - 8.7) 8.50 pH (2 –5) ml 1.3 Volume (ml) >15 mil / ml 10.0 Concentration (mil/ml) >30 mil 13.00 Total Concentration (mil) (Rapid + Moderate) > 40% or Rapid > 25% Percent of motile sperm (%) ﷢ ﷢ ﷢ Rapid (%) ﷢ ﷢ ﷢ Moderate (%) ﷢ ﷢ ﷢ Slow (%) ﷢ ﷢ ﷢ Non progressive (%) בודדים Total motile sperm (mil) Percent of motile sperm after 4 hours (%) >59% 11 Vitality (%) Strict criteria – Kruger Morphology (%) >5% | 0-4% Poor | 5-13% Good 0 Normal forms (%) 100 Abnormal forms (%) 85 Head defect (%) 7 Mid Piece Defect (%) 8 Tail defect (%) (2 – 5) mil / ml 2-3 Immature forms (mil/ml) (0 – 1) mil / ml 1-2 Leucocytes (mil/ml) - RBC (mil/ml) סיכום : Normazoospermia Abnormal הערות : Astenozoospermia Abnormal ﷢ ﷢ ﷢ ﷢ ﷢ Teratozoospermia Abnormal Azoospermia Aspermia

29/12/2020 | 14:28 | מאת: ליטל

יותר ברור: liquefaction normal ++viscosity medium ph 8.50 volume 1.3 concentration 10.0 total concentration 13 total motile sperm בודדים vitality 11 normal forms 0 abnormal forms 100 head defect 85 mid piece defect 7 tail defect 8 immature forms 2-3 leucocytes 1-2 סיכום: normazoospermia abnormal astenozoospermia abnormal teratozoospermia abnormal

30/12/2020 | 21:27 | מאת: פרופ' משיח שלמה

בדיקת הזרע לא תקינה. ראוי לפנות בהקדם למומחה פוריות

מנהל פורום טיפולי פוריות