החזרה והחזרה ספונטנית

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

20/11/2020 | 22:36 | מאת: מאיה

שלום לאחרונה ביצעתי תהליך שאיבת ביציות בו נשאבו 26 ביציות ההחזרה בוצעה ביום השלישי. יום אחרי השאיבה קיימתי יחסי מין לא עם בן זוגי והקונדום נקרע באמצע - החלפנו קונדום ובפועל הגמירה הייתה לאחר כ 10-15 דק. אינני יודעת אם בשלב הזה היה נוזל זרע כלשהו בקונדום. השאלה שלי האם יכול להיות שבשאיבה לא שאבו את כל הביציות? האם יכול להיות שזקיק אחד בייץ לפני השאיבה ובגלל שנקרע הקונדום יש סיכוי להריון ממנו? ולא מהחזרת העובר?

21/11/2020 | 12:48 | מאת: פרופ' משיח שלמה

יש סיכון , אמנם לא גדול, להריון מקרע של הקונדום גם לאחר שאיבת ביציות.

21/11/2020 | 14:02 | מאת: מאיה

גם אם היה באמצע קיום יחסים כרבע שעה לפני גמירה בפועל?

25/11/2020 | 20:08 | מאת: פרופ' משיח שלמה

חבל להיכנס לפרטים אינטימיים. צריך לחכות לתוצאת בדיקת ההריון

25/11/2020 | 22:01 | מאת: מאיה

אני בהריון. וחוששת שזה לא מהחזרת העובר לכן היאידה לפרטים

מנהל פורום טיפולי פוריות