לאחר הפלה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

19/10/2020 | 20:42 | מאת: יעל

שלום פרופ', האם לאחר הפלה (ציטוטק) בצידה והרחם נקי לגמרי והכל נראה תקין אפשר להתחיל מיד במחזור טיפול נוסף או שחייבים להמתין להתאפסות מוחלות של הבטא? 28 יום לאחר ההפלה הראשונה שלי קיבלתי מחזור. ההורמונים היו מעולים אבל עקב ביטא 22 עקבו אותי חודש נוסף. כעת שבועיים וחצי לאחר הפלה נוספת, רחם נקי לגמרי. הרופא בבית החולים אמר שאין צורך במעקב ביטא ורק להמתין למחזור. האם באמת כך? מקווה שכן כי אשמח להתחיל טיפול מיד (בת 40). תודה מראש

21/10/2020 | 21:51 | מאת: פרופ' משיח שלמה

יש לחכות עד התאפסות הבטא. בכל מקרה, אחרי שתי הפלות רצופות אני מציע לבצע גם היסטרוסקופיה

מנהל פורום טיפולי פוריות