אין דימום אחרי ציטוטק

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

13/10/2020 | 09:14 | מאת: אלה

שלום פרופ' משיח, קיבלתי אתמול בשעה 11:00 מנה ראשונה של ציטוטק לאחר שנשארה שארית עם שק ההריון ברחם. מאז ועד עכשיו היו קצת כאבים אבל שום דבר מעבר, אפילו לא מעט דימום. האם זה תקין או שבוודאות הציטוטק לא משפיע?

14/10/2020 | 13:21 | מאת: אלה

כבר 48 שעות מאז הציטוטק וקיימות רק מעט הכתמות לא טריות. האם יש קשר לכך שהרחם היה כמעט נקי לגמרי עם רירית בעובי 5 ממ אחרי שהתרחש דימום עצמוני בטרם מתן הציטוטק? נראה כי ברחם נשאר רק שק הריון בגודל 4.8 ממ ולכן ניתן הטיפול.

14/10/2020 | 18:16 | מאת: פרופ' משיח שלמה

הקביעה אם הרחם התרוקן נעשית ע"פ בדיקת ה-US.

מנהל פורום טיפולי פוריות