בנקי זרע - רק חוששת ..

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

09/10/2020 | 18:57 | מאת: יפעת

שלום פרופ. משיח ו..שנה טובה ושקטה .. עד כה לא הגיעו אלי גברים רציניים.. ולכן חשבתי לפנות לבנק זרע ציבורי בכדי להרות . יש לי חשש בשאלה : כיצד אדע שהזרע שמוכר ומכין לי בנק זרע , יהיה אכן זרע פעיל וחיוני ... הכוונה - פשוט זרע שיכול להפרות .... ?... פתאום עלה לי חשש כזה..כיצד היית ממליץ לי להפיג חשש זה?... אולי יש לך המלצה כלשהי שבאופן פרטי ניתן לקבל ממך ?... תודה רבה !

10/10/2020 | 15:59 | מאת: פרופ' משיח שלמה

גם בנקי הזרע הציבוריים וגם הפרטיים בוחנים את כשירות הזרע ויכולתו להפרות-לפני קבל התורמים למתן הדגימות.

14/10/2020 | 18:01 | מאת: פרופ' משיח שלמה

בנקי הזרע בישראל מבוקרים ואמינים ואין מקום לחששותיך

14/10/2020 | 18:48 | מאת: יפעת

.

מנהל פורום טיפולי פוריות