חתימה על פרוטוקול לפני טיפול

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

23/04/2020 | 16:54 | מאת: סיוון

פרופסור משיח שמעתי שנצטרך לחתום על פרוטוקול לפני הטיפולים.... תוכל להסביר על מה נחתום וכיצד נוכל לחתום על לקיחת אחריות על עצמינו כשאין מידע על מומים בשל הקורונה? תודה רבה

23/04/2020 | 17:03 | מאת: פרופ' משיח שלמה

עדיין לא נרשמו ההנחיות של המועצה הלאומית לפוריות שאשר להסכמה מידעת שיש לחייב את המטופלת לחתום. עם זאת, לפי ההצעה הראשונית, כל מטופלת שתרצה החזרת עוברים, תצטרך לחתום שהיא לוקחת החלטה זו על אחריותה. זאת היות ועדיין ךא ידוע מספיק על סכנות אפשריות של הנגיף לאישה ההרה בהריון והסכנות לעובר.

מנהל פורום טיפולי פוריות