תחילת הריון =======-

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

27/03/2020 | 07:54 | מאת: מלי

שלום, בת 31 הריון ראשון ספונטני לפני שנה - חוץ רחמי שבסופו כרתו לי חצוצרה הריון שני ספונטני לפני 3 חודשים ( ממש לפני שהייתי צריכה להתחיל טיפולים)- לא התפתח הפלה ע"י ציטוטק בשבוע 8 עכשיון בהריון ספונטני שלישי ( גם הייתי צריכה להתחיל טיפול) .ווסת אחרונה בתאריך 17.2.20. בדיקת בטא ראשונה 22.3.- 5600 us ראשון 25.3- נראה שק ברחם + שק חלמון קטן.הרופא אמר שזה מתאים לשבוע ולא מצפה יותר מזה אך שהראתי לו את בדיקת בטא הוא אמר שהבטא גבוהה ובמספר כזה אמורים לראות עובר ודופק..אמר לי לחזור עוד 10 ימים. אשמח לדעה בנושא. תודה

28/03/2020 | 18:07 | מאת: פרופ' משיח שלמה

לפי הווסת האחרונה מדובר בהריון של 5 שבועות. ביל הריון זה אפשרי בהחלט שעדיין לא ייראה דופק. אני מאד מקווה שכבר בעוד שבוע ייראה דופק.

מנהל פורום טיפולי פוריות