עזרה בבקשה............

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

18/03/2020 | 18:04 | מאת: שיראל

שלום בת 28 ללא ילדים לפני חצי שנה עברתי גרידה (שגרמה לרירית עדיין לא לחזור לעצמה במקום רירית עשר היוןם עומד על 7 וחצי בביוץ) גילתי שיש חי מחיצה טיפה פחות מ 30 והרופא אומר שלר כדי לנתח מחשש לרחם שלא יגרם נזק. ואני חוששת מלידות מוקדמות והפלות חס ושלום.. אני רוצה לעבור עוד יעוץ אבל עד אז מה דעתך על המצב. האם לפי הסיפור כדי לנתח? תודה

20/03/2020 | 11:17 | מאת: פרופ' משיח שלמה

מומלץ להתייעץ עם מןמחה פוריות נוסף או מומחה לניתוחים היסטרוסקופים. בכל מקרה כדאי לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית כדי לקבוע את המצב האמיתי ברחם.

מנהל פורום טיפולי פוריות