החזרת עובר מוקפא יום 4

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

16/03/2020 | 14:43 | מאת: דנה

שלום, הייתי אמורה לעבור החזרה של עובר מוקפא יום 3, בסבב טבעי. יום לפני ההחזרה המיועדת החלטתי לבטל מסיבות אישיות. במהלך אותו יום הרופא דבר איתי וניסה לשכנע אותי בכל זאת להחזיר את העובר. לבסוף, בסוף יום ההחזרה המיועד, הרופא נתן הוראה למעבדה להפשיר את העובר (ביום 3) ואני הגעתי למחרת להחזיר את העובר שלכאורה אמור היה לגדול "יחד איתי" ליום 4. בעת ההחזרה הרופא ציין שזה עובר מעולה הכי טוב שיש ובעל 8 תאים. אבל האם 8 תאים זה לא עובר שמתאים ליום 3 ולא ליום 4?? מה יכול לגרום לכך?? רק לציין שאת האוביטרל הזרקתי ביום ההחזרה. תודה רבה מראש.

16/03/2020 | 19:55 | מאת: פרופ' משיח שלמה

לצערי איני רוצה להתערב באינפורמציה שהרופא המטל העביר. אם אינך מאמינה לרופא, כנראה שכדאי להחליפו.

מנהל פורום טיפולי פוריות