החזרה בעוד שלושה שבועות במצב הזה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

14/03/2020 | 18:56 | מאת: עדן

פרופסור משיח היקר. אני פציינטית שלך. מיועדת לשאיבה + החזרה בתחילת - אמצע אפריל. האם יש לי מה לדאוג מבחינה זו (אתה עובד רגיל? אסותא?) האם יש אמצעים לשמור על היגיינה בזמן שאיבה והחזרה (שלא יידבק העובר בזמן ההחזרה?) יודעת שאתה לא נביא אך אשמח לכל מידע או שערוך שלך בעניין , כדי קצת לדעת יותר בתוך ים של אי וודאות . תודה

14/03/2020 | 22:49 | מאת: פרופ' משיח שלמה

השאלות שלך מורכבות. כתבתי מאמר על הנושא לידיעות אחרונות ואני מקווה שיתפרסם מחר. אם תהיינה לך עוד שאלות פרטניות, אבקשך להתקשר למרפאה ונוכל לדבר בהרחבה.

מנהל פורום טיפולי פוריות