לטרוזול ואסטרופם - שאלה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

06/03/2020 | 10:01 | מאת: אנונימית

שלום בת 30 עם שחלות פוליצסטיות. 2 סבבים קודמים לקחתי אסטרופם ולטרוזול שגרמו לביוץ אך ההזרעות לא הצליחו. סבב שלישי נוכחי לקחתי בנוסף ללטרוזול גם אסטרופם החל מהיום החמישי לווסת. היום, יום 13 לווסת פעם ראשונה שאין כלל זקיקים (חוץ מקטנים מרובים). ורירית 6.5, האם יש קשר לאסטרופם? האם להפסיק עם האסטרופם עכשיו וזה ייעזור לזקיקים לגדול? מיואשת כבר

07/03/2020 | 20:47 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אישית איני אוהב את החטרזול. אני מתחיל טיםול עם כלומיד ובמהירות עובר חזריקת גונדוטרופינים (גונל, מנופורנ וכד׳ו

מנהל פורום טיפולי פוריות