אי קבלת מחזור ופרוגילוטון

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

28/02/2020 | 16:48 | מאת: מור

שלום רב, אני עשיתי היסטרו ניתוחית להסרת הידבקויות לקחתי פריגילוטון ולא קיבלתי ווסת. עשיתי ביקורת ונצפו עדיין הידבקויות אבל לא הרבה בשביל ניתוח והוא הפריד אותם על המקום ושוב לקחתי פרוגילוטון. אני שלושה ימיים אחרי סיום החפיסה ללא ווסת וללא כאבי ווסת. האם יש סיבה לחשוש שהויסת לא מגיעה?מתי צריכה להגיע? אולי הפרוגילוטון לא מתאים לי? חוששת שלא אקבל יותר מחזור ויש בעיה גדולה יותר שלא ניתן לסדר.

29/02/2020 | 16:22 | מאת: פרופ' משיח שלמה

הייתי מנסה לגרום למחזור על ידי מינון גבוה יותר של אסטרוגן (אסטרופם) ומעקב אחרי התפתחות הרירית. אם אין תגובה יש לשקול ניתוח היסטרוסקופי בידי מומחה לניתוחים אנדוסקופים.

29/02/2020 | 18:20 | מאת: מור

תודה רבה על המענה. אנדוסקופים זה אותו דבר כמו ניתוח היסטרוסקופיה ניתוחית ?

מנהל פורום טיפולי פוריות