שאלה בנוגע לאורפלזמה פרבום

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

17/02/2020 | 11:51 | מאת: שאלה

שלום, האם אורפלזמה מסוג פרבום (parvum) שיצאה לי חיובית בשתן מסוכנת לפוריות (אני גבר)? אם הדבקתי את אישתי האם זה מסוכן לה ולכניסה להיריון? אנחנו רוצים להתחיל לנסות להכנס להיריון בקרוב. האם זה מסוכן? שאר הבדיקות תקינות. באתר של בית חולים ליס באיכילוב כתוב שזה חיידק לא מסוכן ואף לא מצריך טיפול. חלק מהרופאים אומרים לנו כן לטפל וחלק לא. אנחנו מבולבלים

18/02/2020 | 11:05 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אין הוכחה שטפיל זה מסוכן או מפריע, עם זאת אני מציע לפנות לאורולוג ולקבל טיפול אנטי-ביוטי מתאים.

מנהל פורום טיפולי פוריות