האם טיפולי פוריות יכולים להחמיר אסתמה?

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

16/02/2020 | 17:39 | מאת: נטע

שלום, מאז שהתחלתי עם טיפולי הפוריות ישנה החמרה משמעותית בקשיי הנשימה שלי. אני נזקקת לטיפול אינטנסיבי הרבה יותר וההתקפים תכופים, האם יכול להיות שטיפולי הפוריות אחראיים למצב או שעלי לחפש את הסיבות במקום אחר.

18/02/2020 | 10:58 | מאת: פרופ' משיח שלמה

הקשר היחידי שאני רואה בין טיפולי הפוריות לאסמה הוא שייתכן שאת רגישה לתרופה כל שהיא שאת מקבלת במסגרת טיפולי הפוריות. אפשרות זו צריכה להיחקר על ידי רופאי הריאות או האלרגיה שלך. אפשרות נוספת היא שהמתח שמלווה את טיפולי הפוריות הוא שגורם להחמרה. מציע גם שתשקלי דיקור סיני-אקופונקטורה

18/02/2020 | 12:05 | מאת: נטע

תודה רבה!

מנהל פורום טיפולי פוריות