לפני החזרת מוקפא מחר

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

06/02/2020 | 11:21 | מאת: אביטל

שלום פרופסור, 1. אני מצילה בבריכה מקורה. האם שהות של שעות ארוכות באויר עם כלור מרוכז עלולה לפגוע בהשרשה או בסיכויים להיריון? 2. מה צריך לפני החזרה? אמרו לי שלפוחית מלאה לפני, ולא לתת שתן חצי שעה אחרי כדי שהעובר לא ייפלט. האם יש עוד דברים? מנוחה? אשמח לדעתך ולהנחיות נוספות לגבי ההחזרה

06/02/2020 | 16:27 | מאת: פרופ' משיח שלמה

1. אני מורה לנוח לאחר ההחזרה 3-5 ימים. במקרה שלך הייתי ממליץ להימנע מעבודה בברכה עד בדיקת ההריון. 2.איני מבין מדוע אסור להתרוקן אחרי ההחזרה

מנהל פורום טיפולי פוריות