סיכויי הצלחת הזרעה עם מורפולוגיה נמוכה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

30/01/2020 | 09:20 | מאת: דנה

שלום רב, אני בת 36, בדיקות טרום הריון תקינות לחלוטין. לבן זוגי לעומת זאת ישנן מספר בעיות בזרע: מורפולוגיה של 1% תקין בלבד. צמיגות גבוהה. נפח קטן - 1.30 מבקשת לדעת : 1. האם לאור מצב הזרע של בן זוגי, רצוי להתחיל מיד בטיפולי פוריות? 2. האם ישנו סיכוי טוב להזרעה ללא הורמונים להצליח , או שלאור המצב הסיכויים לכך נמוכים ורצוי להתחיל מטיפול פוריות אחר בעל סיכויים גבוהים יותר? תודה רבה מראש.

31/01/2020 | 08:42 | מאת: פרופ' משיח שלמה

בגלל גילך ומצב הזרע הייתי ממליץ להגיע להפריה חוץ גופית מוקדם ככל האפשר.

מנהל פורום טיפולי פוריות