הקפאת ביציות תחילת גיל 39

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

10/01/2020 | 13:39 | מאת: מיטל

שלום, יש לי 5 בלוסטוציסטים (מגיל 38) ו5 עוברים (מגיל 39) גיל יומיים, מוקפאים. מתכננת לעבור עוד סבב הקפאה. האם כדאי להקפיא ביציות (ללא בן זוג)? הבנתי שבגילי פחות מומלץ, אוכל להבין מדוע? אני מעוניינת בילדים(2) אבל אשמח להשאיר אפשרות לילד עם בן זוג. מה הסטטיסטיקה של הקפאת ביציות ביחס לעוברים? יש לציין שזה יהיה בויטריפקציה. תודה רבה

11/01/2020 | 10:18 | מאת: פרופ' משיח שלמה

היות והנסיון בהקפאת ביציות גרם לכך שסיכויי ההריון בהקפאת ביציות אינם נופלים מהקפאת עוברים, והיות ויש לך כבר עוברים מוקפאים, הייתי ממליץ על הקפאת ביציות.

מנהל פורום טיפולי פוריות