דופסטון הזקעה ומחזור

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

02/01/2020 | 17:17 | מאת: נועה

שלום, ביצעתי הזרעה החודש והרופא אמר לי לאחר ההזרעה להתחיל לקחת דופסטון 3 פעמים ביום , לאחר כמה ימים ירדנו למינון של 2 כדורים ביום והיום 14 יום לאחר ההזרעה לא קיבלתי עוד מחזור. מבירור על הדופסטון נראה שהוא דוחה מחזור כך שלא מובן לי בשביל מה להמשיך לקחת אותו 1.האם הוא באמת דוחה מחזור? 2.מה ההגיון בלהמשיך לקחת אותו מיד לאחר הביוץ בלי הפסקה? 3.איך אני אמורה לדעת אם אני בהריון או אם אני אמורה להפסיק לקחת את הכדור. תודה

03/01/2020 | 09:53 | מאת: פרופ' משיח שלמה

יש הגיון לקחת דופאסטון עד בדיקת הדם שצריכה להיות 12-14 יום לאחר ההחזרה. אם הבדיקה חיובית-רצוי להמשיך. אם הבדיקה שלילית-יש להפסיק ואז יגיע המחזור.

מנהל פורום טיפולי פוריות