בטא שלילית לאחר 9 ימים מההחזרה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

27/12/2019 | 14:31 | מאת: יסמין

היי דר לפי הנחיות שקיבלתי מהרופא - היה עליי לבצע בדיקת דם היום - 9 ימים לאחר החזרת בלסטוציסט בן 5 ימים כי היום העשירי יוצא על שבת. בכל אופן התקשרה היחידה לבשר שהבדיקה אינה מהימנה. ושעליי לחזור על זה ביום שני כדי לוודא שאין באמת הריון. בכל אופן הבטא היום יצאה קטנה מ-5. אתה חושב כמותם שבאמת יכול מצב שהשבר ישתנה?? ויהיה הריון? או שבשלב זה הייתי צריכה לראות ביטא וסתם מורחים אותי... תודה

29/12/2019 | 18:33 | מאת: פרופ' משיח שלמה

צר לי לאכזב אותך, זה לא נחשב לבדיקה חיובית

29/12/2019 | 19:34 | מאת: יסמין

אני יודעת שזה לא חיובי, אבל עשיתי 9 ימים אחרי וכבר מבקשים ממני לעשות שוב מחר שיהיה 12 ימים אחרי. השאלה אם זה משנה כי הרי אני כבר יודעת שהתשובה היא שלילית. אך לדעתם צריך לוודא ואני שואלת אותך אם באמת יש מצב ״להפתעה״? או שכבר זה ברור שיהיה שלילי?

מנהל פורום טיפולי פוריות