מינון תרופות לivf

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

26/12/2019 | 20:13 | מאת: חלי

שלום פרופ' בת 37, פרופיל הורמונלי יום 3 למחזור: LH 3.6 E-2 174 FSH 6.7 Progesterone 1.7 זרע תקין (מבנק הזרע) לאחר 6 הזרעות, 3 מהן עם הורמונים, עוברת לivf. במחזורים טבעיים היה זקיק אחד בכל מחזור, וגם במחזורים עם גונל התקבל זקיק אחד בלבד- קיבלתי 87.5 יחידות ליום. כעת נאמר לי להזריק 250 יחידות פרגובריס ליום במחזור שאיבה. האם זה לא מינון נמוך מידי לאור העובדה שעם 87.5 יחידות התקבל זקיק אחד בלבד? השאלה היא האם במינון זה יתכן שיתקבלו 10 זקיקים? תודה

27/12/2019 | 10:49 | מאת: פרופ' משיח שלמה

לא, זה בהחלט מינון ראוי להתחלת טיפולי ההפריה, בפרט שהפרופיל ההורמונלי מצביע על כך, שהעתודה השחלתית שלך-תקינה.

מנהל פורום טיפולי פוריות