רירית ..............

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

18/12/2019 | 10:58 | מאת: אורלי

שלום וברכה פרופ!! עברתי גרידה הריון ראשון שבוע 8 לפני כמעט 3 חודש.. הרירית עדיין לא חזרה לעצמה. בביוץ הייתה תמיד 8.5 פלוס והיום היא בביוץ 6 רחקי גרידה לקחתי כדורי פרוגילוטון ועשיתי היסטרו אבחנתית תקין ב"ה. 2 שאלות בבקשה 1)עד כמה זמן יכול לחזור לעצמו? 2) האם מי שעברה גרידה לפני שהרתה זה יותר בסיכון לרירית, מאשר מי שעברה גרידה אחרי שכבר הרתה? תודה רבהה!

20/12/2019 | 09:14 | מאת: פרופ' משיח שלמה

ממליץ לקחת אסטרון כדי להגביר את סיכויי צמיחת הרירית. את שאלתך השניה אינני מבין

מנהל פורום טיפולי פוריות