ירידה ברמת פרוגסטרון

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

16/09/2019 | 15:11 | מאת: מורן

היתה לי החזרת מוקפא על בסיס הורמונים .אחרי ההחזרה ב3 ימים היה ערך הפרוגסטרון 14.5 נונוגרם . ועשיתי עוד בדיקה אחרי 3 ימם ( כאילו אחרי ההחזרה ב6 ימים ) ויצא לי הפרוגסטרון 12.5 נונוגרם . אני מקבלת תמיכה 4 אנדומטרין ו3 דופסטון ו4 אסטרופם . למה זה ירד? האם יש לומר שאים הריון ?האם הערך זה תקין בזמן זה ? מה עליי לעשות ?

17/09/2019 | 09:14 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אין זו ירידה משמעותית ועוד עליך לגעת-הדופאסטון אינו נבדק בבדיקת הדם, למרות שהוא פרוגסטרון פוטנטי

מנהל פורום טיפולי פוריות