לחץ חזק בשלפוחית ומתן שתן מדי אחרי החזרה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

25/06/2019 | 14:52 | מאת: שי לי

שלום פרופסור משיח, שאלה לגבי החזרת עוברים: אם מגיעים להחזרה עם שלפוחית מפוצצת ממש, ובעת ההחזרה אני לא ממש רפוייה כי לוחץ לי ואחכ מיד אחרי שקמה הולכת לשירותים ומכווצת קצת את הבטן- כי מה לעשות זה בכריעה.. ובקצת מאמץ..כך דקות ארוכות כי יש המון שתן.. העוברים לא יכולים לצאת? ליפול? מה לדעתך הכי נכון לעשות? תודה לך מראש

27/06/2019 | 08:08 | מאת: פרופ' משיח שלמה

כדאי למלא את השלפוחית מספיק אבל לא יותר מידי. מציע לשתות ליטר וחצי ולהתחיל כשעה לפני ההחזרה.

מנהל פורום טיפולי פוריות