החזרה שלא צלחה סיבות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

30/05/2019 | 22:16 | מאת: רבקה

שלום רב בת 38.5, שאיבה של 5 ביציות מתוכם רק 2 הופרו, נאמר לי שנראה שהזרע לא מצליח להכנס לביצית ובפעם הבאה ישתמשו בשיטת איקסי. בדיקת בטא 4.95, חודש שעבר הריון כימי מהזרעה 9.95 מה הסיבה שלא צלח הוכנסו 2 עוברים טובים. רחם נקי ללא ממצא.בדקת זרע טובה מאוד

01/06/2019 | 16:53 | מאת: פרופ' משיח שלמה

יש הרבה סבות לאי הצלחה גם כשמחזירים עוברים שנראים יפים ובעיקר המבנה הרומוזומי של העובר: ככל שגיל של האישה גבוה יותר, כך גבוהים הסיכויים שהעוברים (רובם אם לא כולם יהיו בעלי מספר כרומוזומים לא תקין: יותר או פחות מהמספר הנורמלי-46.

מנהל פורום טיפולי פוריות