amh 0.82 בגיל 36 המשך

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

26/05/2019 | 18:15 | מאת: דואגת עוד יותר

תודה על התשובה. ההגיון שלי היה לנסות להרות בקרוב בתקווה לעשות עוד אח קטן בעוד מספר שנים. והנחתי שאם לא אקפיא אין לי סיכוי לעוד אח קטן. אני מוכנה גם להשקיע לעשות כמה סבבים באופן פרטי אם זה אפשרי אם כמובן יש סיכוי שהעוברים הקפואים ישרדו. במידה ולא אצליח להרות תוך זמן סביר מהזרעות או טיפולים אוכל להפשיר את העוברים הקפואים ששמרתי כרזרבה. האם זה אפשרי? הייתי רוצה לדעת לפני נסיונך מה הסיכוי שלי להרות, אני יודעת שכל אישה זה אחרת אבל לדעת פחות או יותר אם יש סיכוי שתוך כמה חודשים אצליח או זה עניין של שנים או שיש סיכוי גדול שבכלל לא אצליח להרות מילד שלי. עד כמה המצב חמור? או שתפסתי מאוחר אך עדיין בזמן? תודה. פשוט ערך ה amh מאוד הפתיע אותי. לא ציפיתי לזה בגיל כזה.

26/05/2019 | 19:36 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אפשר יהיה לגעת טוב יותר אחרי הנסיון הראשון של הפריה וזאת לפי מספר הביציות, איכותן וטיב העוברים.

מנהל פורום טיפולי פוריות