שאיבת ביציות והחזרה אחרי ציטוטק

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

13/04/2019 | 18:32 | מאת: מיה

שלום פרופסור, 1. כמה זמן אחרי שמקבלים ציטוטק וההפלה מתרחשת, מגיע המחזור? 2. כמה זמן אחרי הפלה כזו, מומלץ להתחיל פרוטוקול לשאיבת ביציות והחזרת עובר טרי? 3. האם צריך לעשות היסטרוסקופיה אבל תחת אחרי ציטוטק כדי לוודא שנקי או שמספיק א.ס? 4. האם אתה חושב שעדיף לעשות הפלה ההיסטרוסקופיה מאשר עם ציטוטק? בהריון ראשון? שבוע 8? מודה לך מראש על המענה לשאלותיי.

15/04/2019 | 15:17 | מאת: פרופ' משיח שלמה

תשובותי: 1. 4-6 שבועות 2. חודשיים 3. רצוי לבצע US ואם יש חשד לשארית-לבצע היסטרוסקופיה 4. לדעתי עדיף לעשות הפלה בשאיבת תוכן הרחם, לעומת ציטוטק, כי בנסיוני, הסיכוי לשארית בדרך זו-קטן בהרבה

מנהל פורום טיפולי פוריות