ווסת אחרי החזרה והורמונים

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

12/02/2019 | 10:25 | מאת: חנה

שלום רב. אחרי החזרה ובטא שלילית הופסקו כל ההורמונים ב27.1. אחרי 8 ימים קיבלתי ווסת. הווסת נמשכה 7 ימים בערך וכשהתחיל להיגמר (ההפרשה הפכה לחומה). עכשיו שוב ההפרשה קצת דמית. הגיל 50. יש שרירן אחורי כשנבדק לפני החזרה היה 29מ"מ. השאלה שלי האם זה נורמלי שההורמונים קצת משבשים ומה עושים? תודה.

12/02/2019 | 10:33 | מאת: פרופ' משיח שלמה

כן זה בהחלט רגיל, בפרט בגיל 50.

12/02/2019 | 11:36 | מאת: חנה

תודה רבה על המענה המהיר. מתי זה אמור להיפסק? כדי להמשיך בהחזרות יש צורך בהיסטרוסקופיה? הרירית בהחזרה היתה 7. תודה רבה.

מנהל פורום טיפולי פוריות