דרוג עוברים ביום החמישי

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

02/02/2019 | 19:37 | מאת: רון

היי רציתי לברר מה הסטטיסטיקה והמשמעות לדרוג עוברים ביום החמישי. מדובר על תהליך בחול בו הופרו 15 ביציות, לאחר 5 ימים נותרו 4 עוברים בדרוג 5AA 6BB 6CB 6BB ממתינים עכשיו לבדיקת ngs . בתודה מראש רון

03/02/2019 | 07:51 | מאת: פרופ' משיח שלמה

למערינרק עובר אחד עם ציון 4AA נישב למצוין. כל היתר בינוניים או פחות.

03/02/2019 | 19:09 | מאת: רון

תודה על התשובה. הייתי שמח אם תוכל להאיר את עיניי כשאתה משתמש במונחים מצויין ובינוני, האם אתה מתכוון לסיכויי ההצלחה של השתרשות העובר ברחם ושההריון ייקלט ו/או האם אתה מתכוון שבהנחה שהעובר השתרשברחם האם יש סיכוי בינוני שיוולד תינוק בריא ?

מנהל פורום טיפולי פוריות