מה ההשלכות של תוצאות הבדיקות?

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

30/01/2019 | 16:59 | מאת: אסטרדיול גבוה

שלום, אני בת 40 אחרי 2 הריונות טבעיים ומנסה הריון נוסף, הוצאתי התקן מירנה לפני חצי שנה ומאז המחזור שלי שהיה חמישה ימים התקצר ליום אחד, אחרי נסיון טבעי להיכנס להריון ללא הצלחה ואחרי בירור פרופיל הורמונאלי שנמצא תקין הרופא החליט לתת כדורים ל5 ימים בכדי להשהות את הביוץ ולהגביר את הזקיקים, בבדיקה שנעשתה (דם ואולטראסוונד) אולטרסאונד נצפו 4 זקיקים אך רירית רחם בעובי 4 (דקה) בדיקות הדם האראו: אסטרדיול 7830, פרוגסטרון 1.6, רופא הנשים ביקש לא לקיים יחסים ולחכות לסבב נוסף בחודש הבא: אינני מבינה מהן ההשלכות של הרירית הדקה ובדיקות הדם ואשמח לקבל קצת הסבר בעניין ומדוע הרופא מבקש שלא נקיים יחסים בסבב הנוכחי? מצב תוצאות אולטראסאונד...

30/01/2019 | 22:19 | מאת: פרופ' משיח שלמה

האסטרדיאול גבוה והרירית דקה. ייתכן וכדאי לבצע היסטרוסקופיה לשלול הדבקויות תוך רחמיות.

מנהל פורום טיפולי פוריות