בדיקת הריון חיובית לאחר החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

22/12/2018 | 17:29 | מאת: ליטל

שלום רב. בתאריך 08.12 עברתי שאיבה, נשאבו 18 ביציות ובתאריך 11.12 החזיר לי הרופא עובר ביום ה3 ובתאריך 13.12 עובר יום 5. במהלך הימים הקרינון התחיל לעשות לי גירודים ולכן הפסקתי על דעת עצמי והמשכתי לקחת כדורי אסטרופם בלבד. מחר אמורה לבצע בדיקת דם והיום עשיתי בדיקה בייתית שיצאה חיובית. האם יכול להיות שההריון לא יהיה תקין כי הפסרתי קאינון לפני 6 ימים?

23/12/2018 | 20:33 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אני מקווה שלא הזקת על ידי הפסקת הקרינון. אין לעשות זאת אלא בהתייעצות עם הרופא המטפל שיכול למצא תחליפים. תבצעי בדיקה של דם ונקווה שאת אמנם בהריון

מנהל פורום טיפולי פוריות