דימום לאחרת החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

04/12/2018 | 21:32 | מאת: יערה

שלום פרופ, ביום חמישי ה- 22.11 עברתי שאיבה ביום ראשון ה-25.11 הוחזרו שני עוברים טריים יפים. אני עם תמיכה פעמיים ביום של שאיפה אחת של סינרל.ב-27.11 פרוגסטרון 150 אתמול- ה-3.12 התחיל דימום, היום כבר ממש התחזק כמו מחזור- זה בעצם רק היום השמיני להחזרה-אם התמיכה טובה למה שיהיה דימום ככ מוקדם? האם סינרל נחשב לתמיכה מספיקה לבד? בדיקת בטא אמורה להיות ביום חמישי ה-6.12 האם אני יכולה לעשות אותה כבר ביום רביעי (כלומר יום קודם היות ואני לא נמצאת בחמישי)? תודה מראש

08/12/2018 | 01:28 | מאת: פרופ' משיח שלמה

לדעתי תמיכה סינרל אינה מספיקה ורצוי מאד להוסיף פרוגסטרון בכדורים, נרות וגינליות או זריקות

מנהל פורום טיפולי פוריות