הריון ספונטני לא תקין למה?

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

19/11/2018 | 21:45 | מאת: בתאל

אני בת 42 לפני חודשיים היה לי הריון ספונטני היה שיליה ושק הריון לפי החישוב הייתי שבוע 6-7 ולפי חידוה וסת אחרונה זה 9 ולא היה עובר עכשיו יש לי קרישיות יתר האם בגלל זה ההריון לא היה תקין ולאה היה עובר לו היתי לןקחת אספירין יכול להיות שכן היה מתפתח עובר?

20/11/2018 | 10:16 | מאת: פרופ' משיח שלמה

רוב הסיכויים הם שהההריון לא היה תקין בגלל גילך ומכאן הסיכוי הגבוה שלעובר יהיה מבנה כרומוזומי לא תקין. לא פרטת מה פרוש האמירה: "יש לי קרישיות יתר", חשוב לדעת מה המוטציה שגורמת לקרישיות יתר ומה הסבירות שהיא קשורה להפלות.

מנהל פורום טיפולי פוריות