דופסטון ונפיחות ברגליים

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

01/11/2018 | 21:01 | מאת: לילו

שלום, בהוראת גינקולוג נטלתי במשך חמישה ימים , פעמיים ביום כדור דופסטון לקראת תחילת טיפול פוריות. זו אינה הפעם הראשונה שאני נוטלת כדורים אלו. אך בשבוע זה התנפחו לי הקרסוליים , נראה כמו בצקת. סיימתי ליטול את הכדורים לפני יומיים אך הנפיחות טרם ירדה. האם יש סכנה בתגובה זו לכדורים? במידה והם באמת הגורם (קראתי בעלון שלהם שזוהי אחת מתופעות הלוואי הנדירות).

04/11/2018 | 23:33 | מאת: פרופ' משיח שלמה

ייתכן שהנפיחות נגרמה על ידי הדופסטון, אולם צריך לשלול בעיות אחרות כמו תפקוד כליתית. כדאי שתפני לרופא המשפחה כדי שיפנה אותך לבדיקות הדרושות.

מנהל פורום טיפולי פוריות